SPREDT: Eiendommene er beliggende i henholdsvis Trondheim (2 stk.), Bergen, Fredrikstad, på Rudshøgda og i Danmark (3 stk.).

Loe og Lerka kjøpte portefølje med 8 eiendommer

04/05/2022

Industrieiendommene genererer årlige leieinntekter på 23 millioner kroner. I tillegg kommer et betydelig utviklingspotensial.

 

– Her er det både kontantstrøm- og utviklingseiendommer. Det ligger mye mat i de, spesielt den som er beliggende på Lade i Trondheim, rett ved Leangen stasjon, sier Tomas J. Tenden i Loe Utvikling AS.

Sammen med Lerka Eiendom AS har selskapet på 50/50-basis kjøpt Trondheim-baserte Rishaug Gruppen AS, som eier 8 industrieiendommer. Disse har vært eller er utleid til Toyota Material Handling, som leverer det meste innen jekketraller, gaffeltrucker, terrengtrucker, automatiske trucker (AGV), tauetraktorer, flåteadministrasjon, reolløsninger, transportbånd, service og originale Toyotadeler.

Eiendommene er beliggende i henholdsvis Trondheim (2 stk.), Bergen, Fredrikstad, på Rudshøgda og i Danmark (3 stk., deriblant i København).

Ifølge Tenden generer eiendommene leieinntekter på 23 millioner kroner.

– Vi jobber nå med å skaffe oss oversikt over eiendommene og utviklingspotensialet. Vi synes dette er en veldig spennende portefølje, sier han.

Skal dere utvikle eiendommene på egen hånd, eller skal dere invitere med andre eiendomsselskaper?

– Vi er alltid mottakelige for å snakke med andre, svarer Tenden.

Det var DNB Næringsmegling som hadde salgsoppdraget.