Nyheter

Min lørdag med Harald Mohn: Elsker alt som slutter på «tur»

Med unntak av da han ble tatt av skred i exiten av Couloir des cosmiques ...

Leier ut over 5.000 kvm på Furuset

Loe Utvikling og Lerka Eiendoms har fått på plass to leiekontrakter til sitt Furuset-prosjekt i Gamle Leirdalsvei 20 på til sammen 5.300 kvadratmeter.

Utvikler for Norges teknologihovedstad

Lerka Eiendom er sentral i Trondheim Areals utvikling av Trondheim Innovation Center. Området ved Tyholt er i ferd med å bli en hub for globale teknologiorienterte virksomheter og nærmeste nabo med Ocean Space Center.

Teknogigant blir hos Trondheim Areal til 2037

Nordic Semiconductor har signert leieavtale i Trondheim Innovation Center på Tyholt helt frem til utgangen av 2037.

Vi har løst skaleringen og digitaliseringen av byggene

Tech-selskapet Autility har brukt titalls millioner på utvikling av en digital tvilling som treffer driftspersonellet som skal effektivisere driften. Nå mener de å ha løst utfordringen med skalering av denne type produkter.

Höegh Eiendom utvider på Ensjø før makeskiftet

Det nye tilbygget får 3.000 kvadratmeter. AF Gruppen har signert en avtale med Höegh Eiendom om å utvide Ensjøveien 23B. Kontrakten har en verdi på ca. 120 millioner kroner før moms ifølge en pressemelding.

STØ Entreprenør skal bygge nytt Bydelshus for Lerka i Bydel Grorud.

STØ Entreprenør AS er stolte over å kunne meddele at vi har signert en totalentreprise med Lerka Utvikling AS om å bygge nytt Bydelshus i Kakkelovnskroken 3 i Bydel Grorud. Kontraktsummen er på 292,5 millioner kroner eks. mva.

Nå bygger de nytt bydelshus med 10.000 kvadratmeter

STØ Entreprenør har signert en totalentreprise med Lerka Utvikling om å bygge et nytt bydelshus i Kakkelovnskroken 3 som ligger langs riksvei 4 på Rødtvedt i Oslo øst.

Makeskiftet mellom Höegh, Lerka og Frelsesarmeen betyr byfornyelse i Oslo sentrum

Nå går det mot flere boliger og kontorer midt i Oslo sentrum. Og Frelsesarmeen får plass til sitt nye senter.

Rakk ikke byggefristen, måtte starte på nytt

Med byggetillatelsen til nytt kontorbygg i 2017 fulgte forutsetningen om byggestart innen tre år. Det skjedde ikke, og da gikk tillatelsen ut på dato.

Tech-selskap med avtale med Clarksons-forvalter

Proptech-selskapet Autility har inngått strategisk samarbeid med VAXA Property om en live digital tvilling for bærekraftig og lønnsom drift og forvaltning av næringseiendom.

«Høyhus på Furuset kan underbygge en rekke behov som stedet har i dag»

Lerka Eiendom, Linstow, Wahl Eiendom og Rodeo arkitekter mener at Furuset som viktig kollektivknutepunkt i Groruddalen bør flyttes fra kategori B til kategori A i høyhusstrategien.

Mens andre drar i bremsen, går Lerka Utvikling i gang med storprosjekt

Lerka Utvikling skal bygge bydelshus for Bydel Grorud på over 9.000 kvadratmeter. – Skal vi gjøre et prosjekt i dette markedet, så er det dette vi vil gjøre, sier Lars R. Kristiansen.

Loe og Lerka kjøpte portefølje med 8 eiendommer

Industrieiendommene genererer årlige leieinntekter på 23 millioner kroner. I tillegg kommer et betydelig utviklingspotensial.

Investorer i kø da Trondheim Areal hentet 860 mill.

Da Trondheim Areal skulle hente inn 860 millioner for å finansiere nye kjøp, sto investorene i kø. Aksjonærlisten tredoblet seg fra 40 til 120.

Skaper kontorkjempe verdt 2,5 milliarder

Den nye kontorgiganten i Trondheim får samlede leieinntekter på 135 millioner kroner og en eiendomsverdi på 2,525 milliarder etter to eiendomskjøp.

Portrettet: Lerka jubler høyt i sky

Han vokste opp i et høl i skogen, satt igjen med 140.000 kroner i hurralån etter studiene i USA, og restrukturerte Lerka Eiendom under Oktoberfestivalen i München. Lars Robert Kristiansen er livsnyteren som hver dag minner seg selv på hvor heldig han er.

Trøblete handelseiendom, uforløst potensial og last mile logistic

Under en paneldebatt på Eiendomsdagene på Norefjell spurte moderator Per Valebrokk i Storm Communications deltakerne hvilket råd de ville gitt dersom han skulle investere 20 millioner kroner i eiendom.